Ruïnes
Hans Dorrestijn en Martin van Dijk

dvd en bonus cd

Op slinkse wijze hebben de Bejaarden ons land veroverd. Oude mannen en Oude vrouwen pikken door zielig te doen, de beste plaatsen in. Ze stagneren de economie niet hun getreuzel en getalm in de supermarkt en aan het pinapparaat. De Rollator bepaalt het straatbeeld in plaats van onze goddelijke automobielen.

Maar waaronder de Gezonde en Jonge Mens nog het meest moet lijden, is de Aanblik. Het is een vreselijk gezicht om, als je gezellig met de jeugdige vrienden en vriendinnen aan het winkelen bent, opeens geconfronteerd te worden met het Bukken van een Oude Man.

Esthetisch is er in ons Land niks moois meer te beleven, want altijd komt er wel een oudje in beeld. Zelfs de natuur verzieken ze met hun Rollator. Bejaarden zijn de Herauten van de Dood. Laten we de handen ineenslaan voor 't te laat is.

Nog is er een toekomst voor Nederland weggelegd. Maar als we zo doorgaan is op een dag iedereen oud en dan worden we de risee van de hele wereld.

Er is nog maar een oplossing. Pal staan en jong sterven.


DVD: [PIAS]comedy 937.0051.074. 28 nummers, totale speelduur 1:23:31
+ Bonus CDDVD (Om Ruïnes online te zetten was het noodzakelijk om het programma in 6 gedeeltes van ongeveer een kwartier te knippen.)
  1. deel 1
  2. deel 2
  3. deel 3
  4. deel 4
  5. deel 5
  6. deel 6